MORAM DA KAŽEM DA ME JE TEŠKO POGODILA OVAKVA JEDNA VEST. DAKLE NOVINAR POLITIKE JE BIO NA OVOM ZANIMLJIVOM DOGADJANJU OD ZNAČAJA ZA OVAJ BLOG I OTKRIO DA ANSAMBL VOJSKE SRBIJE KOJI NOSI IME SLAVNOG KOMPOZITORA NEMA NOTE NJEGOVIH DELA I TAMO NA IZVORIŠTU NJEGOVE MUZIKE SVIRALI SU DELA STRANIH OMRAŽENIH AMERIČJIH AUTORA! STVARNO SRAMOTA ZA JEDNU DRŽAVU. LIČNO MISLIM DA JE TO SABOTAŽA  ODLAZEĆEG MINISTRA ODBRANE ŠUTANOVCA KOJI JE NAŠAO NAČIN DA SE PODSMEHNE GOSPODINU STANISLAVU BINIČKOM I PODMETEN OVOM ORKESTRU NOTE AMERIČKIH AUTORA. SRAMOTA!

POSLATI ORKESTAR  “STANISLAV BINIČKI” U RODNO SELO STANISLAVA BINIČKOG I NE PONETI SA SOBOM NI JEDNE NOTE DELA STANISLAVA BINIČKOG JE TIPIŠNA SABOTAŽA PARTIJE KAKVA JE DS.

TO JE JEDNA PRLJAVA PLAĆENIĆKA PARTIJA KOJA BRINE O INTERESIMA AMERIKE A NE SRBIJE. PREDLAŽEM DIRIGENTU OVOG ANSAMBLA DA SE MALO PROŠETA DO POZORIŠNOG MUZEJA U BEOGRADU I TAMO SE INFORMIŠE DA LI JE MOGUĆE NABAVITI I NOTE ZA NEKE NJEGOVE KOMPOZICIJE I DELA. TAKODJE MOLIM UMETNIČKOG RUKOVODIOCA OVOG, SAD VIŠE PROPALOG NEGO, RENOMIRANOG ANSAMBLA DA SE OBRATI OVOM SAJTU I MI ĆEMO SE POTRUDITI DA NABAVIMO NOTE NA BILO KOJI NAČIN DA BISMO SE ODUŽILI GOSPODINU KOJI JE GLAVNI JUNAK OVOG SAJTA A TO JE STANISLAV BINIČKI.